Entusiastes darrere el Berguedà Zen Experience

Un ambient familiar i la professionalitat en les activitats és el més important en un retir

Els retirs són un espai per a desconnectar de tot i oblidar-nos de les obligacions, per així dedicar-nos únicament a gaudir d’activitats nodridores i a deixar-nos fluir pel moment present. Per a fer un treball de creixement personal és important que l’entorn sigui adequat: l’allotjament, els àpats, les activitats, els professionals i els companys del grup. Si alguna d’aquestes potes falla, la finalitat del retir queda coixa.

Som la Cristina, el Joan i l’Izel, i som les persones que organitzem i donem vida al Berguedà Zen Experience. El nostre llarg recorregut en el món de l’autoconeixement i el creixement personal, ens ha donat els coneixements necessaris per a organitzar retirs amb tot el necessari perquè funcionin.

La Cristina i el Joan

Som els responsables de gestionar l’espai de La Resclosa, una masia típica catalana totalment restaurada i adaptada per a realitzar activitats relacionades amb el creixement personal ubicada al Berguedà, a 1 hora de Barcelona.

Sempre hem estat en contacte directe amb l’espai rural i la natura, i de fa un temps ençà ens hem adonat de la importància tan gran que té la manera com gestionem les nostres emocions, com ens alimentem, quins tipus de cosmètics utilitzem… En definitiva, «Fer Salut» és una cosa que hem de fer a tots els nivells.

Creiem en les teràpies integradores i tota mena d’activitat relacionada amb el creixement personal que ens aporti benestar. És per això que, des de La Resclosa, actualment ens dediquem a rebre i organitzar diferents tipus de tallers o teràpies que puguin ajudar a la gent a conèixer-se a ells mateixos i aportar nous coneixements a la seva vida que els puguin ajudar, tals com Ioga, Constel·lacions Familiars, cursos de creixement personal, de cuina terapèutica, de cosmètica natural, o Tàping.

Joan i Cristina de La Resclosa - Espai de Llum
Izel Om professor ioga integral, meditació i xamanisme.

Izel Om

Amb més de 12 anys d’experiència en el món del Ioga, actualment imparteixo classes de Ioga integral i Meditació a diferents municipis de les comarques del Berguedà i d’Osona.

A més també sóc mestre de Reiki, i faig iniciacions, teràpies i cursos monogràfics de ioga i creixement personal per tot Catalunya.

Mogut per la curiositat del saber, tota la vida l’he dedicat a visitar, estudiar i aprendre de tots els mestres que em poguessin donar coneixement, mestres de les diferents tradicions espirituals, vidents, monjos cristians, monjos budistes, professors de ioga, de reiki, professors de Tai-chi, swamins de la tradició hinduista, xamans de les diferents tradicions de sud americà i americà central.

Actualment les meves classes de ioga tenen un tint de tots els mestres que m’han ajudat i de tots els llibres que he llegit. El que m’impulsa en aquest camí és la transcendència del jo individual i poder transmetre i compartir tot el que he anat integrant de tots els mestres que m’han trobat.

Col·laboradors habituals

Per la llarga trajectòria en la realització i participació de retirs, formem part d’una gran xarxa d’experts i referents en diferents àmbits, amb els que ja tenim molta confiança i som tots bons amics. Sovint comptem amb les seves col·laboracions, aportant la riquesa dels seus coneixements en els nostres retirs.

Merce-Sensada-Nada-ioga

Mercè Sensada

Nada ioga

Professora de ioga acreditada per la AEPY. Des de 2008 realitzo viatges a l’Índia per visitar diferents Ashrams que em permeten seguir la línia pedagògica de la Bihar Yoga School de Munger. Actualment segueixo indagant i aprofundint els àmbits específics de Yoga Nidra i especialment del Nada Yoga.

senda-ram-viatges-sonors

Senda Ram

Viatges sonors i Cant de mantres

Professora de Hatha Raja Ioga acreditada per la Yoga Alliance, i guiadora de meditacions i mindfulness. Apassionada de la música, em deixo ser canal en el cant de mantres, els viatges sonors i la teràpia vibracional. Actualment estic aprofundint en el cant d’harmònics i els sons sanadors. Eterna observadora i aprenent de la Vida.

Proper retir

¡No hay eventos!
Berguedà Zen Experience

Amics de la natura i la contemplació conscient

No et perdis cap de les nostres activitats

Envia'ns el teu email i t'informarem de les activitats que anem fent. Tenim ganes de passar-ho bé amb tu!

Scroll hacia arriba
Obrir xat
1
Vols més informació?
Hola! En què et podem ajudar?