Retirs de creixement personal a Catalunya

Activitats

Totes les activitats que proposem ens permeten tornar a connectar amb el silenci i amb el nostre interior, com són el ioga, la meditació, banys de bosc i caminades conscients a coves, cascades i racons desconeguts i màgics del Berguedà. Les activitats són per a tots els nivells.

La connexió amb la naturalesa és bàsica en els nostres retirs: la naturalesa ens sana, ens equilibra, ens acompanya energèticament, i el seu silenci facilita la introspecció i l’autoobservació.

L’allotjament on ens hostejarem està totalment preparat per a realitzar aquest tipus d’activitats.

Retirs de ioga, mindfulness i meditació. Viatges sonors.
Amants de la naturalesa. Retirs de creixement personal a Catalunya.
Retirs de ioga i meditació, La Resclosa Espai de Llum, masia catalana.

La Resclosa

És una masia senzilla rehabilitada que desprèn amor i dedicació per cada racó. És un espai sense massa luxes, però pensada perquè et trobis com a casa. La filosofia és senzilla: «Crear família».

Els espais de La Resclosa han estat adaptats exclusivament per a fer trobades relacionades amb el creixement personal. Compta amb tres sales, de 90, 60 i 42 m2, un gran pati, i està envoltada de camps. És un espai idoni on compartir experiències, aprendre, i relacionar-se amb altra gent a qui li interessa el mateix que a tu.

Menjar casolà i vegetarià cuinat amb amor
Indrets màgics i inhòspits del Berguedà
Mindfulness i banys de bosc.

L'entorn

La comarca del Berguedà, i el Pirineu Català en general, compten amb multitud de racons desconeguts i amb encant que permeten realitzar activitats introspectives i de reconnexió amb la nostra pau, en silenci.

En els retirs farem excursions senzilles a llocs molt poc coneguts que compten amb elements naturals molt energètics, i que ens facilitaran el camí cap al nostre silenci interior, a la vegada que potenciaran totes les activitats introspectives i altres rituals que hi farem.

Berguedà Zen Experience

Viu la màgia del silenci de la natura

Proper retir

¡No hay eventos!

No et perdis cap de les nostres activitats

Envia'ns el teu email i t'informarem de les activitats que anem fent. Tenim ganes de passar-ho bé amb tu!

Scroll hacia arriba
Obrir xat
1
Vols més informació?
Hola! En què et podem ajudar?